Blog A Glimpse at 7L Photography

1400911

De laatste Life & Cooking of toch niet….

, by Laura

Al wekenlang zat het eraan te komen maar afgelopen zondag was het dan echt zover: de allerlaatste Life&Cooking. Nog één keer Gerard Joling die al té vaak is langsgeweest, nog één keer een heerlijk gerecht van Robert, Vincent & Rudolph en nog lekker een keer terugblikken op de afgelopen negen jaar. Alle vrienden van de show zoals Mari v.d. Ven en Mary Borsato kwamen langs om het afscheid feestelijk te vieren.

3 minuten voor de show begon, gingen we al live de zender op om het publiek een blik achter de schermen te geven en daarna begon het programma (een halfuur langer voor de gelegenheid) aan zijn laatste uitzending. Gerard sloot de show af en toen was het groot feest met bijbehorende barbecue voor de hele crew met speeches van exsponsor, RTL en het legendarische duo zelf. Uren later ging iedereen doodmoe van Harry de Hengst, een toekomstvoorspeller, de dj, de bar en oudhollands sjoelen naar huis. Voor wie nog geen genoeg heeft van Carlo en Irene: deze week ligt de dvd van De TV Kantine in de winkels