Blog A Glimpse at 7L Photography

nikki - how to break

‘How to break a heart’

, by Laura

Nee deze blog wordt geen handleiding om iemands hart te breken maar dit is de titel van de nieuwe single van Nikki. De Idolswinnares heeft gisteren (zondag) de derde videoclip van haar album opgenomen en dat begon ‘s ochtends al om 7 uur in de Amsterdamse EFF studio’s. Terwijl de crew druk bezig was met het opbouwen van de eerste set ging Nikki de make-up en haarstyling in voor de eerste scenes. Dat ging helaas letterlijk in rook op want de rookmachine ging al na 1 take kapot waardoor er meteen doorgegaan werd naar de opbouw van set 2. Door al dit oponthoud was de ochtend al om voor er veel was opgenomen en de band was dan ook blij dat ze rond 12 uur eindelijk aan de slag konden.

Na de bandfoto kon de rest van de dag worden gewerkt aan het vastleggen van de volgende settings. Tussen het fotograferen door moest ik nog heen en weer naar Life&Cooking om daar zoals elke week voor de website te fotograferen. Snel alle foto’s daar ingeladen om weer terug te racen naar Amsterdam waar de vierde set al was opgenomen en het eten inmiddels achter de rug (en de kiezen) was.
De 5e set was de laatste scene waarin Nikki in een rode jurk in bad zat en waarin bleek dat ze behalve over een geweldige stem ook over enig acteertalent beschikt. De zangeres kroop zo in haar rol dat de voor de clip benodigde tranen zonder moeite echt over haar wangen rolden. Ook het niet al te warme badwater (hierdoor zou de lens beslaan) kon haar niet van haar stuk brengen want tot 12 uur ‘s nachts heeft ze zonder klagen in het bad gelegen. Een zeer lange dag dus voor de ploeg van rond de 20 man die er rondliepen, maar iedereen is er zeker van: deze clip wordt een succes!