Blog A Glimpse at 7L Photography

KJ

King Jack

, by Laura

Shoot: King Jack EP “Can’t Get My Head Around You”

Visagie: Siddhartha Bekers (View Agency)
Styling: King Jack, Diesel
Werken zonder concept vergt veel geduld, energie en creativiteit. Het liefst werk ik altijd met een concept, omdat dan voor iedereen duidelijk is wat men te doen staat. Dit keer een shoot zonder idee, zonder richtlijn en zonder voorbereidingen. Vier jonge drukke mannen van King Jack kwamen de fotostudio binnen op een tijdstip net even te vroeg voor ze. Geen ochtendhumeur te bekennen en dus snel door de sponsorkleding heen en de make-up in. We begonnen met wat testfoto’s en uiteindelijk kwamen de mooie shots in de middag. Het goede was dat de shots spontaan groeiden, misschien is het toch niet altijd goed om alles al van te voren te bedenken ;). De vormgeving van de EP is inmiddels klaar dus hij ligt waarschijnlijk zeer snel in de winkels!