Blog A Glimpse at 7L Photography

hmh_tomo

30 seconds to mars HMH

, by Laura
30 Seconds To Mars, ooit vooral bekend als het bandje van acteur Jared Leto, is inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerde rockband met een geheel eigen geluid.
En hoewel de band pas sinds enkele jaren in Nederland succes heeft, begon hetverhaal al in 1998 toen Jared en zijn broer, drummer Shanon, hun krachtenbundelden. Afgelopen december kwam hun pas derde album This Is War uit, volgens frontman Leto een afspiegeling van een intense periode van twee jaar waarin het voelde alsof de hele wereld uit elkaar viel en er enorme veranderingen plaatsvonden.
Afgelopen dinsdag was de Heineken Music Hall aan de beurt in hun Into The Wild tournee. De twee voorprogramma’s werden verzorgd door Lost Alone en Street Drum Corps en
om kwart over 9 was het de beurt aan de hoofdact die opende met Escape. Door het wat slechte geluid klinkt de zanger in het begin af en toe wat vals maar dat deed weinig af aan het enthousiasme van de fans. Het diverse publiek, een gelijke mix van mannen en vrouwen, jonge gillende tieners, oudere vrouwen, zingt elk oud en nieuw nummer woord voor woord mee. Een van deze oudere nummers Buddha For Mary van hun debuutalbum waarin de fans in de moshpit ‘Cirle of speed’ rond rennen en flink op elkaar inbeuken, een ander hoogtepunt is de solo van de zanger op het VIP balkon waar hij Modern Myth ten gehore bracht.
Wie deze show heeft gemist krijgt al snel een herkansing, op 8 juni speelt 30 Seconds To Mars in 013 in Tilburg.