Blog A Glimpse at 7L Photography

groepsfoto

Herrie met sterren

, by Laura

Herrie met Sterren
Las Palmas, Rotterdam
november 2009 en 7 december 2009

Tien bekende Nederlanders zetten zich in voor het Leger des Heils in het nieuwe programma Herrie Met Sterren. Onder leiding van Herman den Blijker en gastheer Winston Gerschtanowitz moeten de sterren in twee dagen een perfect galadiner bereiden voor negentig gasten.

De persfoto van Herman en Winston was al voor het programma geschoten. Hij is vooral te zien geweest in de TVbladen zoals de Veronica gids.

Onderstaande persfoto van alle deelnemende BN-ers hebben we vlak voor de opnames van Herrie met Sterren geschoten. 13 mensen op de foto is normaal een ramp, maar alle BN-ers waren erg professioneel en binnen een paar minuten stond de foto er op.